11.30.2008

VOIS SUR TON CHEMIN

Els nens i nenes de 5è han vist la pel.lícula "los chicos del coro" i estan aprenent la cançó "vois sur ton chemin" per cantar-la davant dels nens de tota l'escola. 
Us penjo el vídeo de la coral "Saint Marc de Lyon" que és la coral que interpreta les cançons de la pel.lícula. A partir de l'èxit del film, s'han fet molt famosos i fan molts concerts arreu del món. 

Per a aquells que us interessi... els nens i nenes de "los chicos del coro" canten al Palau de la Música, a Barcelona, el dia 10 de gener del 2009 a les 21h. No penseu que veureu els nens que surten a la pel.lícula perquè molts d'ells eren actors, no cantants, però ja heu sentit que les seves veus són precioses i segur que el concert valdrà molt la pena.




10 comentaris:

Anònim ha dit...

m`agradat molt mireia perque no penjes fotos i les vellem

Anònim ha dit...

m'agrada molt la cançó,estic molt contenta de que nosaltres cantem aquesta cançó

Anònim ha dit...

Tinc moltes ganes de veure
com canteu, segur que ho feu molt bé!!!

Anònim ha dit...

ami aquesta canço m'agrada molt:sempre la poso a casa en el youtube i la canto,estic contenta per cantar aquesta canço davant de tot el colegi i estic segura que tots es moriran d'enveja!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

el missatge d'adalt es meu



paula vizuete

Anònim ha dit...

lla canço es mes maca de que en pensaba m`agradat molt

Anònim ha dit...

ghfhgfdwtedfyutdr7yugfdfhvdfcidfvdfjhcfdtugvhgjdfskjtugdhvbsakgfgdfvadfyfyhvsftdhbnhgholanbgfufftyhjlfgdsfvbhfhdjofihguiyvhhdughbjndjihfgbhjokuyfgiyrfhuloyresgfyiuytueyrdfupoiyuopuiyeuyjdgfhkgfsfhjkfvcnghmn hgnmbgfghnbrgbfvn cgfhncvgfhvnfffrsnvjgfdvgcbvfdvdhffdhfvhdsfgshdfbvdshfvsdhfgvdshfvdhsfgvshdgfiugfvhdxhhcvbgcxhvbcxhbgvdbvghjcxbvjdbgvjdvbdjbgfdsugkfdshfgfdshgfsdugfdshfbgdgsfjkdgsfjksdghfysdghygsfo87sdgfhdsgyudsfhdsgfhdsgfdsiygfdshgyfudsgfdsyukfgdsyufgdhfgsgfudsyfgdhshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcivfiulbgfioerylhvxdbilfdsf bvsdiyfvdfyulcvdlhagfuoaskfcuskydjfashfpiosufvshgfiasugfvdsyfgdfvsacfsiygjdvasgdsaydfhvascfdasbndfhiasfvasfgñhowiqdhgvfiyfdhvsabhvdifyoasdhjavsfysdfhsyfashgdfyasydfgacsayufdyasufdsyfdasulfydgbasvfdyasdvgfydsluiasdvbgfydvhsabguadfsiuFyiagsbfwqe8f7basyuhdfsvgfyds bvfhjvfydfsygladfsasfgyidfsiygasygasghfvyasvbcxhysbhgyshdfgvsadhfvuyas

Anònim ha dit...

la canço es molt bonica i m'agrada molt.
crec que la vam cantar molt be,
estic molt contenta per haver cantat aquesta canço

Anònim ha dit...

mireia la canço ens va agradar molt!!!!!

Anònim ha dit...

i love sing:vois sur ton chemin



JONAS BROTHERS

FEM MÚSICA

El blog de música de l'escola Ignasi Iglesias